0
Nu aveti produse in cos

0

Cosul de cumparaturi

DotByBeauty.ro

Livrare si plata

LIVRAREA SI MODALITATEA DE PLATA

 Dot By Beauty SRL-D isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de maxim 5 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil,  Dot By Beauty SRL -D va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. Dot By Beauty SRL -D poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si CU acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid. Taxa de transport este 15.5 RON(Bucuresti) si 20.5 RON(pe teritoriul Romaniei). Dot By Beauty SRL-D ofera TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile mai mari de 400 RON. La momentul expedierii comenzii dumneavoastra, veti primi o confirmare electronica ce contine detalii privind firma de curierat si numarul coletului. Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid, în decurs de cel mult 3-5 zile de la încheierea contractului. Bunurile sunt depozitate pe o perioada de 14 zile. In cazul in care nu sunteti disponibil/a pentru livrare, veti primi o notificare. Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii. De asemenea, exista posibilitatea ridicarii coletului de la sediul firmei de curierat, lista locatiilor fiind disponibila online. IN CAZUL IN CARE NU SE RIDICA DUPA 14 ZILE COMANDA, VANZATORUL ARE DREPTUL SA CEARA PLATA IN AVANS PENTRU URMATOAREA COMANDA inregistrata de Cumparatorul in cauza.

Platile se pot efectua:

1- In sistem ramburs - numerar, cand se livreaza comanda. Platiti curierului, care va emite o chitanta;

2 - Ordin de plata - Plata se efectueaza doar in baza facturii proforme emise de Dot By Beauty SRL-D.

3 - Depunere de numerar in cont -  Se poate face din contul Cumparatorului in contul Vanzatorului, dupa ce primeste factura proforma si dupa confirmarea telefonica a comenzii cu un consultant de vanzari.

LIVRAREA COMENZILOR SE EFECTUEAZA DUPA CONFIRMAREA PLATII.

Vanzatorul asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0761.447.043 sau pe email la contact@dotbybeauty.ro